Astfel, sarcina impluturii sacului de dormit este de a retine cit mai mult posibil aer si sa confectioneze un asemenea strat. Acest lucru este posibil gratie impluturilor cu care este implut sacul de dormit. Va vom povesti despre unele din ele.


  • HollowCore-micro

Implutura "HollowCore-micro" este fabricat din 100% micro fibre din polyester patentate de calitate inalta, destinate pentru folosire in conditi extremale.Gratie tehnologiilor ultramoderne implutura "HollowCore-micro" se deosebeste prin calitati termoizilatorice inalte la o greutate redusa chair si la o umiditate ridicata, si, deasemenea, calitati de a-si mentine formele.


  • HollowCore

Implutura "HollowCore"  este fabricat din 100%- fibre din poyester. Gratie constructiei tubulare, implutura "HollowCore"  are calitati inalte de izolare termica chir si la umiditate inalta, se usuca repede si nu este alergic. Siliconizarea fibrelor asigura moliciunea,  elasticitatea si repeziciunea umplerii mediului compartimentelor sacului de dormit.


  • Семейство материалов Hollowfiber 1

Holofibrele cu 1/4/6 canal(e) sunt fibre spiralate din poliester care conţin 1/4/6 canale în interior. Aerul din aceste canale conferă calităţi izolatoare. Datorită proprietăţilor elastice şi dispunerii specifice, aceste fire se remarcă prin faptul că, după desfacerea sacului de dormit, acesta îşi redobîndeşte volumul iniţial, holofibrele umplînd spaţiul dintre camerele de aer ale sacului de dormit. Un strat foarte subţire de silicon aplicat pe aceste holofibre ajută la fixarea perfectă a acestora şi scade posbilitatea de frecare între ele.Holofibrele oferă excelente proprietăţi izolatoare chiar şi atunci cînd gradul de umiditate din aer este foarte ridicat, nu au capacitate de absorbţie, se usucă foarte repede şi sunt hipoalergenice. Sunt foarte uşor de întreţinut şi pot fi spălate şi uscate normal.


  • High-Loft Hollowfibre

Fibre sinetice care sint prelucrate pentru obtinerea unei stofe pufoase  (Fleece)  (prin legarea termica). Pentru asigurarea unei presari mari este adaugat silicon. Caracteristici termoizolatorii excelente, dure la sfarimare si uzura.


  • Deuter Thermo ProLoft

Prelucrarea termica transforma fibrele de polyester in fibre termoizolatorice cu calitati tehnice excelente. Thermo ProLoft – este o combinare din fibre dure si cave,care permit obtinerea unei combinari ideale a calitatilor de durabilitate, greutate redusa si izolare termica. Acest material nu necesita o ingrijire deosebita,este dur si compact,asigurind calitati termoizolatorice excelente la o greutate redusa. Aceasta stofa practice nu imbiba umizeala. Particularitati deosebite:se usuca repede, este foarte pufos, incalzeste chiar si in stare umeda. Deuter Thermo ProLoft este acoperit cu un strat subtire de silicon pentru a fi mai pufos, si este prelucrat cu solutie antialergica.