ID # A4329
195 lei
390 lei
ÎN RUCSAC
este în stoc

în Chișinău 50 lei
în Moldova 80 lei

Recomandat pentru: utilizarea de zi cu zi. Ideal pentru purtarea în afara sezonului.

Mănușile urbane, simple și calde sunt destinate uzului zilnic. Ideal pentru purtarea în afara sezonului. Decuparea confortabilă a mănușilor nu împiedică mișcarea. Modelul este fabricat din lână autentică Merinos. Această rasă de oi, care este crescută în munții din Australia și Noua Zeelandă. Datorită condițiilor climatice speciale, lâna Merino are o structură unică de "țesere", datorită căreia căldura emisă de corp este reținută în țesătură și se întoarce înapoi în corp. Tehnologia funcționează atât la temperaturi joase scăzute, cât și la temperaturi înalte de vară.

Avantajele lâna Merino - lână naturală, subțire, extraordinar de moale, călduță "respirabilă" și bine reținută. O altă componentă a mănușii este Acrylayk - o fibră moale sintetică care seamănă cu proprietățile de lână. Este durabil, are proprietăți de izolare termică mărită. Fibrele acrilice sunt bine colorate, ceea ce vă permite să obțineți o fire de culori sigure, saturate; Produsele realizate din fire cu acril păstrează aspectul original pentru o perioadă lungă de timp.


Material: Merino Wool: 50%; Acrylic: 50%

Indicele:

Greutatea: 65 g (M)

Marimea:
L, 100 (white)
L, 108 (navy)
L, 109 (gray)

Caracteristici speciale:

- structura lâna merino permite să se încălzească într-o stare umedă;

- o bună proprietate a lâna merino este capacitatea sa de a nu păstra mirosul de transpirație chiar și după câteva zile de purtare continuă.


Caracteristici
  • Descriere mica
  • Producator KAMA