Magazinul LiMon - este parte a unei case mai mari în aer liber sau, dacă sună mai bine - este o ramură a unui copac care niciodată nu încetează să crească. De ce credem că e așa?

 Puteți veni la noi prima dată, să zicem, după șosete performante pentru jogging, pentru că au fost recomandate de un bun prieten de-al vostru, sau după o pereche de adidași de calitate, pentru că gigantul skyrunning-ului Ueli Steck a ales același fel de încălțăminte. Apoi, desigur, vă veți întoarce acasă cu aceste șosete - foarte faine, și acei adidași, dar ... nu numai. Se poate întâmpla că deja astăzi, de îndată ce ați plecat din magazin, să începeți, de exemplu, să însușiti arta escaladării pe unul dintre pereții noștri de escaladă (cel mai cunoscut este Aventura.md

de la Valea Morilor), sau să vă înscrieți la Școala noastră de alpinism sau, după ceva timp, să mergeți cu noi să alergăm pe traseele Anzilor argentinieni sau să urcați cu alpiniștii noștri la înălțimi incredibile în Himalaya...

În zilele noastre, cumpăratul de haine, încălțăminte sau echipament pentru alergare, călătorii, expediții - nu mai este doar un act pragmatic de achiziție a lucrurilor, este o ușă către un univers de noi impresii, noi contacte, noi experiențe. Da, este important să fiți la locul potrivit la momentul potrivit. Prin activitățile noastre, încercăm să creștem densitatea unor astfel de „coincidențe”.

Suntem specializați în munți, stânci și trasee, echipa noastră este una de specialiști, care se antrenează sistematic pe trasee montane serioase de zeci de ani și antrenează pe alții. Pentru țara noastră, este un fenomen unic. Suntem în continuă mișcare, iar magazinul LiMon face parte din această mișcare. Alătură-te acum!

De ce LiMon?

* Noi - suntem pragmatici. Dacă azi nu ați găsit ceva pe rafturile și umerașele noastre, deja mâine noi vom lucra pentru a alege echipamentul necesar anume pentru sarcinile dvs.: noi alergăm, înotăm, mergem cu bicicleta, urcăm în munți. Și formăm sortimentul în funcție de nevoile dvs.

* Avem prețuri bune și un sistem de bonusuri pentru sportivi și parteneri fideli.

* La noi puteți discuta cu experți în domeniu de expertiză unică. Nucleul echipei noastre este în continuă mișcare: desfășoară training-uri corporative, antrenează alpiniști începători și pasionați de escaladă, ascensionează vârfuri muntoase, cercetează, alergă, studiază. Dacă aveți obiective și întrebări interesante, cu siguranță ne întâlni, orașul nostru e destul de mic.

* Ne aflăm chiar în centrul Chișinăului, vis-a-vis de monumentul principal. Da, este important pentru noi să fim mai aproape de inimă, așa-i lucrul nostru și cu parcarea este ușor - o găsiți la un bloc de noi în jurul teatrului de Operă.

 Ne vedem la LiMon! Puteți afla mai multe despre celelalte „camere” ale casei noastre pe siturile:
aventura.md
exitpoint.md
artwall.md
teambuilding.md