Magazinul Limon - face parte dintr-o mare în aer liber-house sau, dacă preferați, o ramură a unui copac, care nu se oprește niciodată în creștere. Permiteți-mi să explic cum funcționează.

Puteți veni la noi pentru prima dată, să zicem, șosete moderne de jogging, pentru că vă va recomanda bun prieten lor, sau adidași rece, din cauza aceluiași monstru ruleaza skyrunning Ueli Steck. Da, desigur, te vei întoarce acasă cu acestea - foarte abrupte - șosete și adidași, dar nu numai ... Se poate ca astăzi, aproape lăsând magazin, veți începe, de exemplu, să învețe arta de a urca pe unul dintre pereții noștri alpinism (cel mai faimos - Aventura.md pe Camsic), sau scrise în școala noastră alpinism, sau după unele timp, du-te cu noi pentru a treylovuyu condus de Anzi argentinian, sau urca cu alpiniști noastre la înălțimi incredibile în Himalaya ..

In zilele noastre, cumpărături pentru haine, încălțăminte și echipamente pentru funcționare, călătorii, expediții - nu este doar un act pragmatic de achiziție a lucrurilor, este ușa spre o lume de experiențe noi, noi contacte, noi experiențe. Da, este important să fie la momentul potrivit în locul potrivit. Noi încercăm să crească densitatea lor de activitate a unor astfel de „coincidențe“.

Suntem specializati în munți, stânci și Trail, în echipa noastră - specialiști care au antrenat în mod sistematic de zeci de ani pe traseele montane majore și altele de tren. Aceasta este țara noastră unică. Suntem în mod constant în mișcare, și magazin Limon - o parte a acestei mișcări. Alatura-te acum!


Deci, de ce limon?

* Noi - practică. Dacă astăzi este ceva ce nu găsiți pe rafturi și umerașe noastre, mâine vom ridica echipamentul doar pentru nevoile tale: nu mai avem, inot, plimbari cu bicicletele sale, merg la munte. Și formează un interval bazat pe nevoile dumneavoastră.

* Avem preturi bune si sistem de bonus pentru sportivi și parteneri loiali.

* Este posibil să comunice cu experiența unică de experți. Nucleul echipei noastre este în mod constant în mișcare: efectuarea de training-uri corporative, de predare pentru începători alpiniști și alpiniști, date, cercetași, care rulează, studiind. Dacă aveți obiective interesante și întrebări, ne vom întâlni, avem un oraș mic.

* Suntem în inima Chișinăului, vizavi de monumentul principal. Da, este important să fie aproape de inimă, o astfel de lucru :) Și este ușor de parcat un bloc distanță de noi, la Opera.

 

Ne vedem în LiMon!

Cu alte „camere“ de casa noastră poate fi o privire mai atentă la site-ul liniamontana.md.