Certificat cadou de la magazin LiMon
Va fi în curând un eveniment sărbătore, aniversare sau eveniment semnificativ?

Doriţi să faceţi un cadou apropiaţilor săi, colegilor sau clienţilor, dar nu ştiţi ce să le cadonaţi? Acum, ei pot singuri să-şi aleagă cadoul! Dăruiţi un certificat de cadou de unică folosinţă al magazin LiMon, şi o să aveţi parte doar de emoţii pozitive şi recunoştinţă!

Магазин LiMon oferă o soluţie unică în rezolvarea problemei căutării cadoului – certificate cadou la orce suma sau marfa.

Informații generale:

 1. Certificat Cadou reprezintă un certifica la orce suma sau marfa, care se procură pentru a fi ulterior dăruit. Deţinătorul Certificatului Cadou dobândeşte dreptul de a alege mărfuri din asortimentul oferit de magazinul LiMon pentru suma egală cu valoarea certificatului.
 2. Certificat Cadou se eliberează la nume sau la purtător. Dvs. îl puteţi folosi în scopuri personale, sau să-l oferiţi drept cadou altcuiva.
 3. Certificat Cadou se recunoaşte a fi un mijloc de plată de valoare exprimată în MDL, indicată nemijlocit pe certifica.
 4. Certificat Cadou propriu-zis reprezintă proprietatea companiei LiMon şi vi se oferă gratuit. Fiind schimbat pe marfă, Certificatul Cadou se scoate din vânzare. Certificat Certificat perforat rămâne la cumparator.
 5. Certificat Cadou poate fi cumpărat în magazinul LiMon.
 6. Certificat Cadou pot fi procurate la casele magazinului. Pentru a cumpăra un Certificat Cadou, adresaţi-vă casierului, alegeţi suma sau marfa dorită şi achitaţi costul.
 7. Suma cumpărăturii efectuate trebuie să fie egală sau să depășească valoarea nominală a certificatului cadou.
 8. Dacă valoarea Certificatuliu Cadou este mai mică decât suma cumpărăturii efectuate, diferenţa între valoarea certificatului şi suma mărfurilor cumpărate poate fi compensată prin bani în numerar.
 9. Dacă valoarea Certificatuliu Cadou este mai mare decât suma cumpărăturii efectuate, diferenţa între valoarea certificatului şi suma mărfurilor cumpărate nu poate fi returnata.
 10. Certificatele Cadou se acceptă în magazin de vânzare cu amânuntul sau în internet-magazin LiMon.
 11. La achitarea mărfii într-un magazin de vânzare cu amânuntul, prezentaţi casierului Certificatul Cadou. La achitarea mărfii în internet-magazin, prezentaţi Certificatul Cadou curierului din cadrul serviciului de livrare (in raza or.Chisinau).
 12. Dvs. puteţi achita o cumpărătură cu un număr nelimitat de Certificate Cadou. În limitele valorii unui sau mai multor Certificate Cadou puteţi procura una sau mau multe unităţi de marfă.
 13. Termenul de valabilitate al Certificatul Cadou este limitat. Certificatul este valabil în decurs de 3 ani din momentul activării lui, adică din momentul procurării certificatului. La expirarea termenului de valabilitate, Certificatul Cadou devine nevalabil.
 14. Certificatul Cadou nu prevede posibilitatea ridicării banilor în numerar.
 15. Întreţinerea tehnică în perioada de garanţie, schimbul şi returnarea mărfurilor necalitative procurate cu folosirea Certificatul Cadou LiMon se efectuează în condiţiile generale prevăzute de legislaţia în vigoare a Republicii Moldova.
 16. Certificate sustrase sau pierdute nu se restabilesc şi valorile lor pecuniare nu se compensează. Compania Linia Montana nu răspunde pentru cumpărăturile efectuate de către altă persoană în baza Certificatului Cadou pierdut.
 17. Certificate Cadou dispun de un grad special de protecţie. În cazul îndoielii privind autenticitatea certificatului vânzătorul este în drept să retragă acest certificat, fără a elibera mărfuri în schimbul lui.

Detalii în magazin LiMon sau pe telefon:
+373 (22) 229-005
+373 (68) 733-009