Achitarea:

- Achitarea in numerar
Curierul va livra comanda la adresa si timpul convenit cu dv. Plata este acceptata in lei, conform
preturilor de pe site.

- Achitarea online
Plata se va face prin cardul bancar Visa si Master Card.

- Achitarea prin transfer
Pentru achitarea prin transfer, dupa ce se face comanda, persoanelor juridice li se va trimite bonul de plata. Pentru aceasta, trimite-ti datele fiscale si bancare ale companiei dv. pe adresa de email:   info@limon.md

Livrarea:

- Livrarea în raza orașului Chișinău
Livrarea produselor în raza oraselui Chișinău se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minima a  comenzii este de 1000 lei.
Pentru comenzile cu valoare mai mica de 1000 lei, costul transportului este 50 lei.
Produsele comandate se livrează între orele 09:00 și 18:00 în zilele de lucru și între orele 10:00 și 18:00 sîmbăta. Dacă comanda este efectuată până la ora 12:00, livrarea se realizează în aceeași zi.

- Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova 
Costul livrării produselor pe teritoriul Republicii Moldova este 80 lei.
Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este efectuata in termen de 72 de ore.

Termeni și condiții confidențialitate

În conformitate cu legea № 133/2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, site-ul limon.md se obligă să utilizeze datele personale, pe care le indicaţi, doar cu respectarea nivelului necesar de securitate şi doar în scopurile indicate.
Site-ul limon.md nu are acces respectiv, nu păstrează informații confidențiale legate de Cardurile bancare ale participanţilor.

Condiții de rambursare

Conform deciziei în legislația Republicii Moldova cumpărătorul are dreptul de a reveni sau înlocuirea produsului, în cazul în care nu este menționat în Anexa № 2 la Hotărârea Guvernului № 1465 din 08 decembrie 2003, pot se scrie o declarație care să indice motivele adresate directorului companiei SC Linia Montana SRL Tatiana Coptina, mun. Chișinău, bulevardul Ștefan cel Mare, 148G.

Dacă apar întrebări, managerii noștri sunt mereu gata să vă răspundă. Vă rugăm să ne contactați.