Compania Salewa isi dedica eforturile proiectarii celor mai performanti bocanci pentru alpinism, catarari si trasee montane, in orice anotimp. Bocancii si incaltamintea sport Salewa este confectionata din piele italiana, cu un sistem de inchidere cu sireturi 3D si talpi antiaderente TPU. Astfel, garantam ca va veti simti confortabil si in siguranta, atat pe munte, cat si in oras.

Salewa a fost unul din primele brand-uri care a introdus tehnologia Goretex Surround in procesul de confectionare al pantofilor sport. Aceasta tehnologie presupune incorporarea unui strat de membrana Goretex atat la suprafata bocancului, cat si in interiorul acestuia, ca o captuseala. Din acest motiv, incaltamintea Salewa este 100% impermeabila, dar permite in acelasi timp piciorului sa respire.

Brand-ul Salewa comunica deschis cu clientii sai, cautand in permanenta moduri de a imbunatati experienta acestora si de a confectiona incaltaminte mai fiabila, mai performanta. Doar asa va putem oferi mereu cele mai rezistente, dar in acelasi timp cele mai comode modele de incaltaminte pentru toate aventurile dumneavoastra!