munkees

Munkees este un producator german care s-a specializat pe lucruri marute (in special brelocuri) cu un mic schepsis. Nu sunt doar brelocuri care arata bine la chei, ci au functionalitate. De multe ori chiar mai mult de una.

Bucatica asta de metal Ultra-thin este super-subtirica (dupa cum ii spune si numele), iar cand este pliata si nici nu-ti dai seama ce este, insa o data ce-ai tras piedica, se transforma in unghiera.

Un alt breloc super este Micro briceagul din otel inoxidabil, care masoara numai 42 de milimiteri cand e deschis.

Multitoolurile Munkees sunt de asemenea la mare cautare, incluzand de la clasicele cutite si surubelnite, la lanterne LED si pile.

Vorbind de multifunctionalitate, brelocurile cu termometru, busola, fluier si capsule impermeabile sunt si ele disponibile prin maimutici.

Brelocurile desfacatoare de sticle vin in o multime de forme, de la piolet, la skateboard (a nu se confunda cu skateboarder), la schior, handbalist, fotbalist, hocheist si biciclist, pentru a enumera doar o mica parte.

Brelocul Mini Solar / Dynamo este o lanterna care este dotata cu un mini panou solar, deci se incarca de la soare si in acelasi timp are si dinam