Bors cu carne de porc Harci este un produs unic sublimat, indispensabil in drumetii. Sublimarea permite mentinerea gustului original al alimentelor, nutrientilor, vitaminelor si microelementelor, avand greutate redusa in comparatie cu aceeasi cantitate de alimente proaspete. Ambalajul incape cu usurinta in orice rucsac sau geanta de bicicleta.
Mod de preparare: turnati 400 ml de apa fiarta in punga si amestecati. Inchideti punga si asteptati 15 min.
Ingrediente: fasole fiarta uscata, fulgi de cartofi aburiti, carne de porc fiarta uscata (5%), varza, sfecla, morcovi, ceapa, marar, usturoi, rosii, sare
Indicele:
- Valori nutritive medii pentru 100 g de produs uscat: proteine - 8 g, carbohidrati - 43 g, grasimi - 5 g
- Calorii: 238 Kcal
Greutate neto: 55 g
Marime: 2 х 15 х 17 cm
Caracteristici speciale:
- fara conservanti si OMG-uri;
- perioada de valabilitate: 1 an de la data fabricarii.