ID # A6792
500 lei
ÎN RUCSAC

nu este în stoc

Recomandat pentru: incarcarea telefoanelor mobile, smartphone-urilor, tabletelor, MP3-playerelor, aparatelor de fotografiat digital.

ZMI Power Bank Type-C este un acumulator extern Li-Polymer de capacitate mare, ce va ajuta sa incarcati dispozitivele electronice in orice moment atunci cand incarcarea traditionala nu este posibila. Designul rigid și laconic, realizat din plastic ABS, si greutate redusa permite sa-l luati in calatorii, iesiri cu cortul, etc. Suprafata acoperita cu proeminente speciale, pentru o aderenta buna. In mod automat detecteaza dispozitivul conectat si asigura un curent optim pana la 2,1 A. Este capabil de un curent mai mic de descarcare, ceea ce este foarte util atunci cand alimentati cu energie device-uri de mici dimensiuni (casca Bluetooth, bratara fitness, ceas inteligent). Dispune de 10 tipuri de protectie impotriva supraincalzirii, scurtcircuitelor, supracurentului, supratensiunii, supraincarcarii/supradescarcarii, utilizarii incorecte a conectorului microUSB, etc.

Indicele:
- Capacitatea: 10000 mAh
- Tensiune / curent intrare: 12/9/5 V / 1.5/2/2 A
- Tensiune / curent iesire: 12/9/5 V / 1.2/1.6/2 A
Greutate: 180 g
Dimensiuni: 68 x 128 x 13 mm
Culoare:
- black
Caracteristici speciale:
- design ergonomic;
- 10 tipuri de protectie (impotriva supraincalzirii, scurtcircuitelor, supracurentului, supratensiunii, supraincarcarii/supradescarcarii etc.);
- tehnologia Qualcomm Quick Charge 2.0 de incarcare ultra-rapida;
- functie de descarcare la un curent mic;
- indicatoare pentru nivelul bateriei;
- cablu USB la microUSB inclus in set.

Caracteristici
  • Producator ZMI
  • Descriere mica