ID # A6791
435 lei
ÎN RUCSAC

nu este în stoc

Recomandat pentru: incarcarea telefoanelor mobile, smartphone-urilor, tabletelor, MP3-playerelor, aparatelor de fotografiat digital.

Xiaomi Mi Power Bank 2S este un acumulator extern Li-Polymer de capacitate mare, permite incarcarea simultana a 2 dispozitive electronice. Accesoriul este ideal in fel si fel de scenarii (calatorii, iesiri cu cortul). Are carcasa ergonomica din aluminiu anodizat, rezistenta la apa, la coroziune, la decolorare si zgarieturi. Dimensiunile reduse si design-ul ultra-slim, cu grosimea de doar 14.2 mm, il fac usor de transportat. Indiferent daca este pusa la incarcat sau alimenteaza alte dispozitive, Quick Charge 2.0 incarca rapid in ambele sensuri. Este capabil de un curent mai mic de descarcare, ceea ce este foarte util atunci cand alimentati cu energie device-uri de mici dimensiuni (casca Bluetooth, bratara fitness, ceas inteligent). Pentru a activa functia de descarcare, butonul de pornire trebuie apasat rapid de doua ori. Dispune de 9 tipuri de protectie impotriva supraincalzirii, scurtcircuitelor, supracurentului, supratensiunii, supraincarcarii/supradescarcarii, utilizarii incorecte a conectorului microUSB, etc.

Indicele:
- Capacitatea: 10000 mAh
- Tensiune / curent intrare: 12/9/5 V / 1.5/2/2 A
- Tensiune / curent iesire: 12/9/5 V / 1.5/2/2 A
Greutate: 245 g
Dimensiuni: 71.2 x 147 x 14.2 mm
Culoare:
- silver
Caracteristici speciale:
- compact;
- 2 porturi USB;
- 9 tipuri de protectie (impotriva supraincalzirii, scurtcircuitelor, supracurentului, supratensiunii, supraincarcarii/supradescarcarii etc.);
- incarcare rapida;
- functie de descarcare la un curent mic;
- cablu USB la microUSB inclus in set.

Caracteristici
  • Producator Xiaomi
  • Descriere mica