ID # A5964
805 lei
ÎN RUCSAC

nu este în stoc

Recomandat pentru: incarcarea telefoanelor mobile, smartphone-urilor, tabletelor, MP3-playerelor, aparatelor de fotografiat digital.

TP-Link TL-PB15600 este un acumulator extern, ce va ajuta sa incarcati dispozitivele electronice in orice moment atunci cand incarcarea traditionala nu este posibila. Bateria cu celule superioare LG reduce auto-imbatranirea, ajutand maximizarea duratei de viata a acumulatorului si pastrarea capacitatii maxime in sezonul rece. Capacitatea ultra-ridicata de 15600 mAh este suficienta pentru a reincarca un smartphone de cateva ori, deci este o alegere potrivită atunci cand calatoriti cu familia sau cu un grup de prieteni. Cu tehnologia Smart Charging cele 2 porturi USB de iesire pot ajusta in mod inteligent puterea de incarcare, in functie de dispozitivele conectate. Sunt capabile sa ofere putere de incarcare rapida pentru dispozitivele cu baterie mare si in conditii minime si de siguranta pentru gadget-uri cu baterie de mici dimensiuni. Dispune de 6 tipuri de protectie impotriva supraincalzirii, scurtcircuitelor, supracurentului, supratensiunii, supraincarcarii, supradescarcarii. Lanterna LED incorporata devine utila pentru activitati in casa si pentru activitatile din timpul liber.

Indicele:
- Capacitatea: 15600 mAh
- Tensiune / curent intrare: 5 V / 2.4 A
- Tensiune / curent iesire: 5 V / 2.4 A
Greutate: 344 g
Dimensiuni: 61.2 x 22.4 x 150 mm
Culoare: white/blue
Caracteristici speciale:
- compact;
- 6 LED-uri care indica nivelul de incarcare;
- 2 porturi USB;
- protectie impotriva supraincalzirii, scurtcircuitelor, supracurentului, supratensiunii, supraincarcarii, supradescarcarii;
- incarcare rapida;
- functie de lanterna;
- cablu USB la microUSB inclus in set.

Caracteristici
  • Descriere mica