ID # A2788
540 lei
ÎN RUCSAC

nu este în stoc

Recomandat pentru: ridicarea greutatilor.

Scripete-bloc pentru a facilita eforturile in timpul ridicarii greutatilor si cresterea coeficientului de performanta (COP) in sistemele bloc. 2 role de otel sunt montate pe aceeasi axa. Pentru a imbunatati axa de alunecare si de a creste eficienta, toti scripetii TM Kroc, sint dotati cu rulmenti cu bile de rulare. Si doar scripetii mici cu diametru de 35 mm si mai putin, pentru cresterea eficientei la ridicare, in loc de un rulment cu role, pot fi echipati cu lagare de alunecare moderne. Pentru a determina eficienta necesara, trebuie gasit experimental raportul intre greutatea ridicata si forta de tractiune. Pentru unul si acelasi scripete, in cazul utilizarii diferitor cabluri, eficienta va fi diferita. Rotile de transmisie si partile laterale ale scripetelui sint produse din otel sau aliaj de aluminiu de inalta rezistenta, iar axa - din otel bine tratat termic.
Trebuie stiut neaparat ca in timpul ridicarii greutatilor printr-un singur punct de fixare, in locul fixarii scripetelui bloc la nodul de ancorare, actioneaza masa dubla a greutatilor!
Pentru utilizarea pe termen lung pe cabluri de otel, este necesara fabricarea clipurilor speciale avind un diametru specific cablului.
Rezultatele testelor de eficienta
Pasaportul produsului


Material: otel, aliaj de aluminiu

Indicele: 40 kN - 50 kN

Greutatea: 530 g

Diametru scripete: 50/41 mm

Grosime scripete: 14 mm

Culoare: albastru cu galben

Caracteristici speciale:

- pentru a reduce rezistenta la torsiune a corzii de sarcina, este nevoie atasarea unui dispozitiv pivotant de greutate;

- axa produsa din otel special prelucrat termic;

- pentru corzi cu diametru de pina la 14 mm;

Caracteristici
  • Producator BS - KROK
  • Descriere mica