ID # A4882
230 lei
ÎN RUCSAC

nu este în stoc

Recomandat pentru: expeditii, campanii, escaladari, calatorii.

Trek’n Eat sunt mancaruri deshidratate prin congelare, unice, care pot fi preparate cu apa. Ei sunt perfecte pentru calatorii, drumetii, expeditii, vanatoare, pescuit si la orice activitate in aer liber. Mancarurile sunt simplu de preparat – doar adaugati apa fiarta, amestecati, asteptati 8 – 10 minute si masa este gata. Încă ei au greutate de 10 ori mai mică decît musli obișnute, dar ele nu pierd din conținutul de vitamine, microelemente și gust.


Ingrediente:
51% orez, 11% carne de vita, maltodextrina, amidon, grasime vegetala, smantana, sare de masa, rosii, ardei dulce, ciuperci champignon, extract de carne de vita, mirodenii, ierburi, condimente, sos de soia (boabe de soia, faina,sare), extract de drojdie, zahar, arome naturale (cu telina), dextroza, lactoza, agent de colorare: sulfit de amoniu caramel; agent de ingrosare: faina de guar; caramel, acidifiant: acid citric; praf de drojdie.


Valori nutritive medii pentru 100 g de produs uscat:

- Calorii: 386 kcal/100 g

- Proteine: 15,0 g

- Carbohidrati: 61,0 g

- Grasimi: 8.8 g

Greutatea: 180 g

Marimea: 20 х 25 х 2 cm

Caracteristici speciale:

- Are greutate de 10 ori mai mică decît befstroganov obișnut, dar el nu pierde din conținutul de vitamine, microelemente și gust;

- Mancarurile sunt simplu de preparat.

Caracteristici
  • Descriere mica
  • Tip Feluri cu carne
  • Producator Trek'n Eat