ID # A2031
4 600 lei
ÎN RUCSAC

nu este în stoc

Recomandat pentru: pasionaţii de natură.

Navigaţia în natură se întâlneşte cu simplitatea touchscreen în Dakota 20. Acest navigator robust care îţi încape în palmă combină navigaţia touchscreen, un receptor de GPS înaltă sensitivitate cu tehnologia HotFix™ de predicţie a poziţiei sateliţilor, un altimetru barometric, o busolă electronică compensată în 3-axe şi un slot de card microSD™ într-un pachet puternic şi la un preţ avantajos. 





Atinge şi Du-te



Dakota 20 face navigaţia în natură fără efort cu ajutorul ecranului său color touchscreen, cu diagonala de 2.6 inch, rezistent şi lizibil în lumina directă a soarelui. Interfaţa este uşor de utilizat, aşa că vei petrece mai mult timp bucurându-te de natură şi mai puţin căutând după informaţii. Atât durabil cât şi impermeabil, Dakota 20 este construit să reziste elementelor: loviturile, praful, noroiul şi apa nu reprezintă o problemă pentru acest navigator robust.



 



Găseşte-ţi Nordul



Dakota 20 are integrată o busolă electronică în 3-axe, care îţi arată direcţia de deplasare chiar şi atunci când stai nemişcat sau chiar dacă nu o ţii orizontală. Barometrul său altimetric urmăreşte schimbările în presiune pentru a-ţi furniza altitudinea exactă şi îl poţi folosi şi pentru a urmări schimbările de presiune în timp ca să fii pregătit pentru capriciile vremii. Şi cu ajutorul receptorului său GPS de înaltă sensibilitate, capabil de corecţii WAAS şi cu tehnologia HotFix™ de predicţie a poziţiei sateliţilor, Dakota 20 îţi localizează poziţia rapid şi precis şi nu o pierde nici măcar în păduri dese sau în văi adânci.



 



Caută Distracţia



Implică-te în geocaching fără hârtie cu ajutorul lui Dakota 20 descărcând rapid până la 2,000 cache-uri, cu informaţii despre locaţie, teren, dificultate, sfaturi şi descrieri — fără să mai fie nevoie să tipăreşti hârtii cu indicaţii sau să introduci manual coordonate. Accesează paginile noastre de geocaching pages pentru mai multe informaţii.



 



Explorează Terenul



Dakota 20 vine preîncărcat cu o hartă de bază a lumii aşa că poţi naviga oriunde cu uşurinţă. Să adaugi mai multe hărţi este uşor cu ajutorul gamei largi de hărţi topografice, maritime şi de navigaţie stradală de la Garmin, disponibile pe card microSD.



 



Împărtăşeşte Wireless



Cu Dakota 20 poţi să îţi împărtăşeşti waypoint-urile, track-urile, rutele şi geocache-urile prin wireless cu alţi utilizatori de dispozitive compatibile Dakota, Foretrex®, Oregon® şi Colorado®. Acum poţi să trimiţi ruta ta favorită sau o locaţie geocache unui prieten cu uşurinţă. Este suficient să apeşi "send" pentru a-ţi transfera informaţiile către alte dispozitive similare.




Pachetul include:


-Dakota 20


-Şnur de prindere la curea


-Cablu USB


-Manual de utilizare

- CD disc



 


Indicele:

- Rezolutie ecran: 160 x 240 pix

- Tip de ecran: Transflective colorat TFT touch-screen

Greutate: 148 .8 g cu baterii

Marime: 5.5 x 10 x 3.3 cm

Marimi de ecranul: 3.6 x 5.5 cm; diagonala 2.6" (6.6 cm)

Tip baterie: 2 de AA (nu sunt incluse in set)

Tip de card: Memory card microSD™ (nu este inclus in set)

Caracteristici speciale:

- Trasare automată rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele)

- Compas electronic

- Ecran cu atingere

- Altimetru barometric

- Compatibil Geocaching

- Calendar pescuit/vânătoare

- Informaţii soare şi lună

- Tabele flux

- Calculare zonă

- Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare)

- Transfer date (prin sistemul wireless cu un aparat similar)

Caracteristici
  • Descriere mica
  • Producator GARMIN