ID # A4899
130 lei
ÎN RUCSAC

nu este în stoc

Recomandat pentru: triatlon, maraton, alergare in desert, alpinism, catarare.

Peronin este un supliment nutritiv lichid complex imbogatit cu vitamine si minerale. Utilizatorul poate beneficia de efectul acestuia in foarte scurt timp (absortie 96% in aproximativ 6 minute), prepararea acestuia fiind foarte usoara si rapida. Avantajul fata de alimentele conventionale este ca absortia elementelor nutritionale se va face foarte repede asigurand astfel o rezerva rapida, insa indelungata de energie. Produsul a fost utilizat de-a lungul anilor in special de persoane implicate in activitati sportive intense (triatlon, maraton, ironman, alergare in desert, alpinism la altitudine mare.




Ingrediente: maltodextrina, proteina din lapte, grasime vegetala, zahar,2% praf de suc de portocale,acidifiant: acid citric;amestec de nutrienti minerali (dihidrat de citrat de trisodiu, clorura de sodiu, carbonat hidroxi de magnesiu , citrat tripotasic, carbonat de calciu), arome naturale,agent de colorare: beta-caroten, arome, mixtura de vitamine (lactoza, vitamina C, nicotinamida, vitamina E, pantotenat-D-de Calciu, vitamina B6 hidroclorida, vitamina B2, vitamina B1, mononitrat, biotina, acid folic , vitamina B12).



Mod de preparare: se amesteca cu putina apa rece sau calduta apoi se adauga restul de apa si se amesteca din nou si este gata de baut. Nu se incalzeste continutul mai mult de 60C. Consumati Peronin in timpul activitatilor fizice NU inainte sau dupa efort. 


Valoare nutritionala pe 100g de produs uscat:

- kcal: 450

- Proteina: 18 g

- Carbohidrati: 60 g

- Grasimi: 15 g

Greutatea: 116 g

Greutate finala dupa adaugarea apei: 500 g

Caracteristici speciale:

- prepararea acestuia fiind foarte usoara si rapida

- Utilizatorul poate beneficia de efectul acestuia in foarte scurt timp.

Caracteristici
  • Tip Mincare pentru performanta
  • Producator Trek'n Eat
  • Descriere mica