ID # 1111
350 lei
ÎN RUCSAC

nu este în stoc

Recomandat pentru: apeluri in timpul calatoriilor.

Simtravel este o cartela SIM care poate fi folosita in reteaua GSM / 3G si care permite utilizarea celor mai uzuale functii ale telefonului mobil. Simtravel este o alternativa pentru roaming-ul international si va permite sa reduceti considerabil cheltuielile pentru telefonia mobila internationala, astfel, banii dumneavoastra vor fi folositi nu pentru achitarea facturilor telefonice, ci in scopurile calatoriei. De indata ce cartela Simtravel este introdusa intr-un telefon mobil, veti economisi cu pâna la 90% pentru toate apelurile de iesire, iar apelurile de intrare sunt gratuite in majoritatea directiilor. Doriti sa expediati sau sa primiti un SMS? Simtravel va permite sa faceti aceasta in peste 183 de tari ale lumii.

Pentru informatii adaugatoare accesati situl Simtravel.md, sau contactati serviciul de suport tehnic (de la 8.00 pina la 21.00) la nr. de tel. +373 22 242424, abonatii nr. Simtravel pot contacta serviciul de suport tehniс din orice tara: primele 3 min. gratuite.

De pe situl Simtravel.md puteti trimite gratuit sms la un nr.Simtravel. De asemenea, pe situl Simtravel.md gasiti compartimentul "Intrebari frecvente". Va recomandam sa faceti cunostinta cu acestea.


Tarif «America» - Telefonie mobila mai ieftina in strainatate decit la acasa!


1. Apeluri de intrare gratuite  in peste 135 tari ale lumii

2. Primiti apeluri cu creditul 0 

3. Apeluri de iesire - de la 0,25$ per minut 

4. Fara contract (cartela preplatita)

5. Fara taxa de abonament

6. Apeluri de intrare gratuite in China, Mexic si SUA!


ATENTIЕ! Marimea cartelei sim se regleaza conform MINI SIM - MICRO SIM!





- sold initial 10 $;

- pentru persoanele plecate in America;

- roaming de 10 ori mai ieftin;

- apeluri gratuite in сel putin 130 tari;

- fara plata lunara;

Caracteristici
  • Producator SIMTRAVEL