ID # A3967
5 190 lei
ÎN RUCSAC

nu este în stoc

Recomandat pentru: Turism, alpinism, geocaching, orientare în timpul operațiunilor de căutare și salvare.

 Doar Garmin ar fi putut să facă eTrex-ul mai bun. Noul eTrex păstrează funcţionalitatea de bază, construcţia solidă, preţul atractiv şi durata ridicată de viaţă a bateriei care au făcut din eTrex dispozitivul GPS pe care poţi pune bază. Am îmbunătăţit interfaţa utilizator şi am adăugat o hartă de bază a lumii, geocaching fără hârtie şi am adăugat un suport de montaj. Vei recunoaşte numele. Vei recunoaşte şi calitatea. Dar eTrex este un aparat în întregime nou – un dispozitiv pe care numai Garmin îl putea oferi. 


 



eTrex Touch vine preinstalat cu harta TopoActive a Europei și cu suport de bicicletă inclus; în acelasi timp, el este compatibil cu senzorii de viteză și cadență ANT+, dar și cu centurile de puls ANT+.



 



Activitățile se pot sincroniza în platforma Garmin Connect.



 



 



Distinge drumul



 



eTrex Touch are un ecran tactil color cu diagonala de 2.6 inci care este uşor de citit în orice condiţii de iluminare. Interfaţa sa uşor de utilizat îţi permite să petreci mai mult timp bucurându-te de aventură decât căutând informaţii. Atât durabil cât şi rezistent la apă, eTrex dispune de soliditatea legendară care i-a fost conferită încă din fabrică pentru a rezista elementelor naturii – fie ele praf, noroi, umiditate sau apă, niciunul nu este o provocare pentru acest navigator de legendă.



 



Caută Distracţia



 



eTrex suportă fișiere GPX geocaching pentru descărcarea de geocache și detalii direct pe unitatea dumneavoastră . Vizitați site-ulOpenCaching.com pentru a începe aventura geocaching . Renunţând la hărţile de hârtie, nu numai esti de ajutor mediul înconjurător, dar îţi îmbunătățeşti şi eficiența. eTrex memorează și afișează informații cheie, precum poziţia, terenul, dificultatea terenului, indiciile și descrierile, ceea ce înseamnă că nu mai aveţi nevoie de introducerea manuală a coordonatelor şi tipărea hărţilor. Pur și simplu încărcați fișierul GPX pentru unitatea Dvs și începeţi vânătoarea de puncte geocache.



 



Păstreaza-ţi Semnalul



 



Cu o sensibilitate ridicată, receptorul de sateliţi GPS, corecţii EGNOS și tehnologia HotFix ®, eTrex localizează poziția rapid și precis și își păstrează localizarea GPS chiar și în locuri greu accesibile și în canioane adânci. Avantajul este clar — fie că te afli în păduri dese sau lângă clădiri sau copaci înalţi, poţi să te bazezi pe eTrex să te ajute să-ţi găseşti drumul atunci când ai mai mare nevoie.



 



Lumea este a ta



 



Noua serie eTrex este primul receptor GPS de uz civil de calitate, care poate urmări atât satelitii GPS cât şi pe cei GLONASS simultan . GLONASS este un sistem dezvoltat de către Federația Rusă, operațional din 2012 . Atunci când se utilizează sateliții GLONASS, timpul necesar pentru receptor pentru a " debloca " o poziție este ( în medie ) de aproximativ 20 la sută mai scurt decât doar cu ajutorul sateliţilor GPS. Iar atunci când se utilizează ambele sisteme GPS și GLONASS, receptorul are capacitatea de a receptiona cu 24 mai mulți sateliți decât atunci când foloseşte doar ajutorul sateliţilor GPS.


Ecran: da

Diagonala ecran: 2.6"

Tip de alimentare: baterii/acumulatoare

Protectie umiditate/praf: da

GPS: da

Compatibil GLONASS: da

Senzorial: da

Dimensiuni: 5.8x10.2x3.3 cm

Marime ecran: 3.6x5.5 cm

Rezolutie: 160x240 pixeli

Tip ecran: TFT capacitiv 65K

Greutate: 159 g

Memorie incorporata: 4GB

Utilizarea cardurilor de memorie: MicroSD™

Puncte traseu/favorite/locatii: 4000

Trasee: 200

Calculul zonei: da

Caracteristici speciale:

- Rutare automată (stabilire a traseului pas cu pas pe şosele) : Da (cu hărţi opționale pentru drumuri detaliate)

- Geocaching: DA (fără hărţi de hârtie )

- Compatibil pentru Hărţi Personalizate

- Informaţii soare şi lună

- Tabele flux: da (cu BlueChart opțional)

- Calculul Zonă

- Vizualizare fotografii Garmin Connect ™

- Compatibil Garmin Connect ™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele)


Caracteristici
  • Producator GARMIN
  • Descriere mica