ID # A3787
6 800 lei
ÎN RUCSAC

nu este în stoc

Recomandat pentru: Turism, alpinism, geocaching, orientare în timpul operațiunilor de căutare și salvare.

Dispozitivul eTrex 30 reprezinta versiunea perfectionata al unuia din cel mai popular si sigur GPS-navigator portabil. Pastrind rezistenta si siguranta, compania Garmin a imbunatatit ergonomica, interfata, geocaching informatizat și cartografierea extinsă a capacității înregistrărilor.



 



Calea



Modelul eTrex 30 este echipat cu o interfață îmbunătățită de utilizator și culoare îmbunătățită (65K culori) de afișare 2.2 ", care oferă o calitate excelentă a imaginii, chiar și în lumina soarelui. Rezistent si impermiabil, eTrex 30 nu se teme de vreme rea. Durabilitatea legendara a navigatorului il face impermeabil la praf, murdărie, umiditate și apă.



 



Functii noi



Modelul eTrex 30 include 3 axe la busola electronică cu compensare de înclinare, ceea ce arată direcția exactă, chiar și atunci cind nu va miscati sau tineti aparatul inclinat. Altimetrul barometric modificări ale presiunii și determină înălțimea exactă. In plus, altimetrul creează graficul presiunii barometrice in dependenta de timp, astfel încât să puteți ține evidența modificărilor condițiilor meteorologice.



 



 



Utilizarea navigatorului de pe diferite vehicule



Cu o gamă largă de functii ai dispozitivului, eTrex 30 poate fi utilizat pe ATV-uri, biciclete, bărci, mașini, precum și un navigator portabil. Atunci când se utilizează suportul de mașină și cartografia City Navigator NT®, utilajul va da indicii de navigație de la cotitura la cotitura. Puteți selecta, de asemenea, suport de durabil pentru montarea dispozitivului pe o motocicleta sau ATV-uri. Oriunde ați alege să utilizați eTrex - va putem oferi cartografia necesara.



 



Incarcarea hartilor



Datorita slotului pentru cartela de memorie microSD ™ și o memorie internă de 1,7 GB modelTrex 30 vă permite să utilizați diferite tipuri de cartografiere: hărți topografice pentru drumeții, harti pentru navigația pe lacuri și mări sau hărți City Navigator NT® pentru calculul rutei pe drumuri. Navigator eTrex 30 sprijină, de asemenea, imagini din satelit Birdseye ™ (abonament necesar), astfel încât să puteți descărca imagini din satelit la aparat și să le integreze cu hartile.



 



Comunicaţii fără fir



Modelul eTrex 30 vă permite să partajați punctele intermediare, trasee, rute și geocache cu alte aparate compatibile cu GPS-navigatoare Garmin. Deci, acum prietenii tăi pot folosi, de asemenea, traseul de drumeții preferate sau cache-ul - pur și simplu apăsați "send" pentru transmiterea informațiilor către dispozitivul compatibil.



 



Calculul locației



Grație unui receptor extrem de eficient GPS cu WAAS activat și tehnologia HotFix® pentru predicție prin satelit, eTrex cu acuratețe determina locația și suportă recepția semnalului chiar și sub coroanele dese ale copacilor și canioane adânci.



 



Geocaching



Modelul eTrex 30 suportă geocaching fișiere GPX pentru a descărca coordonatele și descrieri direct în dispozitiv. Intrati pe site-ul OpenCaching.com pentru a începe vânătoarea pentru cache-uri. Refuzand de înregistrările pe hârtie, nu doar ocrotiti natura, dar si îmbunătățirea eficienței geocaching-ului. ETrex 30 afișează si pastreaza informații-cheie, inclusiv coordonatele, relief, nivelul de dificultate, indici și descrieri. Astfel, nu mai trebuie să introduceți coordonatele și descrierile manual. Pur și simplu încărcați fișierul GPX in dispoziziv și începeti cautarea de cache-uri.



 


Receptor GPS portabil cu harta de baza preincarcata.



Tip afisaj: Transflective 65K color TFT

Acumulatori: 2 baterii tip AA (nu sunt incluse in pachet); NiMH sau Lithium

Durata de viata acumulator: 25 ore


Caracteristici speciale:

- Impermeabil (IPX7)

- Receptor cu sensibilitate ridicată

- Interfata: USB

- Harti de baza: Europa de est

- Memorie: 3.7 GB+ microSD (neinclus)

- Accepta harti aditionale

- Puncte intermediare/favorite/Locatii: 2000

- Rute: 200

- Registru traseu: 10,000 puncte, 200 trasee salvate

- Compatibil Geocaching (paperless)

- Calendar pentru pescuit/vanatoare

- Informaţii despre soare şi luna

- Calculare zona

- Puncte de interes personalizate (posibilitate de adaugare puncte de interes suplimentare)

- Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online în care va analizati, sortati si impartasiti datele)

- Vizualizare foto

Caracteristici
  • Producator GARMIN
  • Descriere mica