ID # A2462
4 080 lei
ÎN RUCSAC
este în stoc

în Chișinău gratis
în Moldova 80 lei

Recomandat pentru: alpinism clasic sau tehnic si pentru catarare pe pereti de gheata.


Cel mai popular model printre alpiniști și turiști!

Crampoane clasice cu 12 colți , destinate pentru practicarea sporturilor montane, alpinism, cățărare pe gheață. Patru colți perpendiculari pe planul colțarilor previn alunecarea în zăpadă moale și oferă siguranța la coborâre. Pisicile sunt complet reglabile manual, fără utilizarea de unelte suplimentare și sunt potrivite pentru orice dimensiune. G12 este ușor de pliat pentru transportare, livrat cu placuțe anti-zăpadă.

New Classic -  sistem de prindere la bocanci, varianta regandita a modelului classic. Cele doua curele se deschid pentru a se putea atasa la bocanci. Coltari pentru  ture pe ghetari, drumetii montane  de iarna in conditii de gheata sau zapada.  Acest sistem este simplu și de încredere, rapid și comod, și în plus, ocupă puțin spațiu în rucsac.

Cramp-O-Matic - un sistem bine cunoscut, ce se bazeaza pe o parghie de nylon in partea din spate, si in fata un arc din otel inoxidabil, care tine bocanul. Un sistem eficient. Aceste legaturi sunt perfecte pentru bocancii de tura, din plastic, cu talpa rigida. Pe coltari sunt fixate  placi din material cauciucat, pentru a impiedica formarea de blocuri de zapada dura, intre dintii coltarului.


Producătorul recomandă utilizarea de protecție Grivel Crown pentru transportul și depozitarea colțarilor.


Material: Aliaj de otel chrommolibden

Număr de colți: 10 + 2;

Tipul: Duri (Cramp-O-Matic)

Greutate: 950 g;

Dimensiune: 36-46;

Caracteristici speciale:

- Prevazut cu antiboot;

- Rigid;

- 2 dinți din față, 2 auxiliar;

- Placute antizapada prevazute;

- Bara gradata pentru ajustarea marimii;

- Certificare: TUV, CE, EN 893;

- Colțarii sunt asimetrici.

Caracteristici
  • Descriere mica
  • Producator GRIVEL