ID # A4330
540 lei
ÎN RUCSAC

nu este în stoc

Recomandat pentru: utilizarea de zi cu zi. Ideal pentru purtarea în toamnă și iarna.



Mănușile urbane, calde cu ornament sunt pentru uzul cotidian. Mănuși cu un deget mai eficient caldura mâinilor decât mănușile, deoarece în mod individual degetele se îngheață rapid. Ideal pentru purtarea în toamnă și iarna. Modelul este fabricat din lână autentică Merinos. Această rasă de oi, care este crescută în munții din Australia și Noua Zeelandă. Datorită condițiilor climatice speciale, lâna Merino are o structură unică de "țesere", datorită căreia căldura emisă de corp este reținută în țesătură și se întoarce înapoi în corp. Tehnologia funcționează atât la temperaturi joase scăzute, cât și la temperaturi înalte de vară.

Avantajele lâna Merino - lână naturală, subțire, extraordinar de moale, călduță "respirabilă" și bine reținută. O altă componentă a mănușii este Acrylayk, o fibră moale sintetică care seamănă cu proprietățile de lână. Este durabil, are proprietăți de izolare termică mărită. Fibrele acrilice sunt bine colorate, ceea ce vă permite să obțineți o fire de culori sigure, saturate; Produsele realizate din fire cu acril păstrează aspectul original pentru o perioadă lungă de timp.


Material: Merino Wool: 45%; Acrylic: 55%

Indicele:

Greutatea: 135 g (L)

Marimea:

- M, 115 (cyan)

Caracteristici speciale:

- Banda elastică se potrivește perfect încheieturii, împiedicând căderea zăpezii;

- structura lâna merino permite să se încălzească într-o stare umedă;

- Proprietatea lana merino este capacitatea sa de a nu păstra mirosul de transpirație chiar și după câteva zile de purtare continuă.

Caracteristici
  • Producator KAMA
  • Descriere mica