ID # A2787
836 lei
1 195 lei
ÎN RUCSAC
este
în stoc

în Chișinău gratis
în Moldova 80 lei

Recomandat pentru: alpinism industrial, ridicarea greutatilor.

Scripete bloc pentru a facilita eforturile de a ridica greutatile si cresterea coeficientului de performanta (COP) in sistemele bloc. Se utilizeaza pe corzi cu diametru de pina la 14 mm. Pentru a imbunatati axa de alunecare si de a creste eficienta, toti scripetii TM Kroc, sint dotati cu rulmenti cu bile de rulare. Si doar scripetii mici cu diametru de 35 mm si mai putin, pentru cresterea eficientei la ridicare, in loc de un rulment cu role, pot fi echipati cu lagare de alunecare moderne. Pentru a determina eficienta necesara, trebuie gasit experimental raportul intre greutatea ridicata si forta de tractiune. Pentru unul si acelasi scripete, in cazul utilizarii diferitor cabluri, eficienta va fi diferita. Rotile de transmisie si partile laterale ale scripetelui sint produse din otel sau aliaj de aluminiu de inalta rezistenta, iar axa - din otel bine tratat termic.

Trebuie stiut neaparat ca in timpul ridicarii greutatilor printr-un singur punct de fixare, in locul fixarii scripetelui bloc la nodul de ancorare, actioneaza masa dubla a greutatilor!

Pentru utilizarea pe termen lung pe cabluri de otel, este necesara fabricarea clipurilor speciale avind un diametru specific cablului.

Pasaportul dispozitivului

Rezultatele testelor de rezistenta


Material: otel

Indicele: 40 kN - 50 kN

Greutatea: 1,93 kg

Culoare: metalic

Dimensiuni:

- diametru scripete exterior: 74 mm;

- diametru scripete interior: 65 mm;

- grosime scripete: nu mai putin de 14 mm;

Caracteristici speciale:

- 3 scripeti;

- in cazul utilizarii pe termen lung cu cabluri de otel, este necesarea fabricarea unor clipuri speciale, tinind cont de diametrul cablului;

Caracteristici
  • Producator BS - KROK
  • Descriere mica